Tankespinn & drømmerier

Da det ble varmt og tørt i hytta stoppa mye av fremdriften. Det har bare blitt litt fikling de siste årene. Men det har vært mye tenking. Da ligger æ ofte i senga og kikker i taket. Resultatet av denne tenkinga har blitt denne bloggen med mål om en god gammeldags byttehandel.

For å få dette til å fungere så vil det trenges noe lederskap. Æ håper det finnes der ute? Æ er håpløs med hendene og begynner å bli litt håpløs i hodet også, syns æ. Æ har aldri samarbeidet med noen over internett før. Alt dette er helt nytt for mæ.

Æ har heller aldri skrevet noe annet enn rapporter og søknader. Så æ sitter og filer på setningene og prøver å få vekk de verste hakkene. Det tøffeste vil uansett bli å vise sæ på film. Og kanskje snakke på film. Æ får frysninger. Men æ skal klare litt hvis det blir helt nødvendig, tru æ.

Alle som kommer til hytta, blir kokk. Du må ikke vente på at æ skal spørre om du er sulten. Det har blitt sånn at Cola bokser har blitt min faste energikilde og fast føde skaper krøll i magen. Hvis æ plutselig tryller frem en deilig middag, da er det ekte magi. Men æ tar gjerne oppvasken.

En måte å ordne hytta på er å tjene nok penger til å kjøpe hele pakka. Det hadde vært ei nydelig løsning, og sånne ting skjer på nett har æ hørt. Men den dugnadsgreia virker både mer oppnåelig og mye gøyere. Hvis æ klarer å få noen tusen følgers så tror æ at det finnes noen urbane villmenn som har lyst til å felle noen trær og dra ut litt tømmer med ATVen midtvinters, eller komme her til våren for å hjelpe å støpe?

Æ må bevege mæ daglig, og det hadde vært hyggelig med selskap. Æ er sikker på at du kommer til å føle dæ trygg og ha det greit her oppe på heia. Æ ser på mæ sjøl som ei snill pingle. Æ vil bare ha det litt gøy de siste årene som beinene fortsatt bærer mæ. Og æ vil prøve å få opp ei grei hytte og kanskje få etablert litt utleie før ungene overtar.

Det er tvilsomt at ungene ønsker å tilbringe veldig mye tid i skogen i ung alder. Det er for spesielt interesserte. Men æ håper at utsikten til gode leieinntekter vil gjøre at de vurderer å beholde hytta og bruke den når de trenger ei rekonfigurering. Det er del 2 av plottet.

Hvis de derimot ønsker å selge hytta så håper æ at den er blitt såpass kjent at de får skikkelig betalt. Det er del 3 av plottet.

Hvis man ønsker sæ ei sosial helg sammen med den nye kjæresten er mulighetene enorme. På Finn.no kan man få leid 193 hytter på Hovden neste helg. Eller man kan legge sæ inn på hotell. Det er ikke like enkelt hvis du ønsker at dere skal være helt aleine ute i naturen den samme helga. Da blir det gjerne telt eller hengekøyer, som er fint. Eller, mi kan møtes på Kjevik flyplass og dykke vil ha parkert ATV’en og ha fyr i ovnen innen en time. Det må vel ha en verdi?

Hvis æ får oppfylt drømmen blir hytta et fantastisk elskovsrede. Nesten i seneste laget for egen del, men æ vet fortsatt hvordan æ vil ha det. En fantastisk plass å tilbringe en weekend med den nye kjæresten. Gjerne midtvinters, i en halv meter nysnø. Laste på ATVen og følge brøytestikkene til hytta og spa sæ inn. Fyre opp i ovnen og hoppe i ei iskald dobbeltseng og svette blod. Det kan bli så jævlig bra.


Men foreløpig er plassen best egnet for oss som er oppvokst i gapahuker og telt. Alt er på halv 8 og utedoen er litt skummel, sier gjestene.

Plassen ser egentlig ut som en sigøynerleir med brakker, gravemaskin, tilhenger, ved og masse materialer. Sånn må det bli mens det bygges, og her skal det bygges lenge. De nye trærne som har vokst opp etter brannen har blitt noen meter høye og de siste lange furuene kan snart felles. Da blir paradiset vakkert også. Kampen har 30 åpne og gode år foran seg i paradis.


En av mine faste sommergjester.

Følg Prosjektet på Facebook og Instagram

Til Toppen   Til Forside