Æ har fått gulv

Æ har lett høyt og lavt for å finne riktig gulv til hytta. Siden hytta allerede hadde betonggulv hadde æ ingen hast. Betong føltes som luksus i forhold til de fuktige jordgulvene som hadde vært standarden ute i skogen. Heldigvis blei æ aldri fornøyd med forslagene æ fikk fra butikker og diverse nettfora.

I høst fikk æ kontakt med en snekker som jobbet med å rive den gamle låven på Frøysaa gård i Iveland kommune. Da æ fikk se plankene blei æ sikker på at dette var perfekt. Æ hadde allerede en plan om å kombinere dette med litt resirkulerte teglstein. Steinen, som æ allerede hadde brukt i kjøkkenbenken, var en gave fra en god kamerat.

Trevirket er tatt fra låvegulvet og er 150-200 år gammelt og 50mm tykt. Det er fult av spor fra mennesker, hest og traktor. Æ syns det er perfekt. Fikk også lagd senger og et møbel fra samme materialene. Teglsteinen er fra samme tidsperiode.

 

 

 

 

 

Æ elsker dette gulvet.

 

Følg Prosjektet på Facebook og Instagram

Til Toppen   Til Forside