Flatpram

Æ ønsker å kjøpe en flatpram I tillegg til salgssummen tilbyr æ ei helg, med fred, frihet og fluefiske i Sørlandets kuleste ørret vann. Alle kan få tilgang til plassen gjennom prosjektet Kampeniparadis. Du finner det på Facebook, Instagram og i bloggen Kampeniparadis.com. Her blir dere alene med 40km. strandlinje og flott ørret som kan drepes og spises. Dere kan også bruke oter og hive ut noen garn. Her får æ kilos fisk på fluestanga hvert år og rekorden er foreløpig 1,7kg. Mi kan sikkert bli enige om å låne gamma også (2 senger, kjøkken og varme). Nå har marginataen startet klekkinga. Om ei ukes tid vil vespertinaen sette skikkelig fart i ørreten. Etter Vespertinaen avsluttes det faste vårfisket med ei ukes vannymfe kick. Resten av sesongen har alle de vanlige innsektene på menyen, men det er mauren som dominerer her i furuskogen. Grunnen til at æ tar sjansen på å “blåse Paradiset” er mange. At det bare er to storbønder og hytta mi som har fiskerett betyr en del. At vannet er et drittvann å fiske uten båt er like viktig. Æ tviler på at noen gidder å tjuvfiske her to ganger. Min eneste frykt er at noen er så dumme at de kontakter storbøndene om fiske. Ikke gjør det. Hvis du har lyst til å teste vannet og mener du kan hjelpe mæ med prosjektet, så finner vi sikkert ut av noe. Så lenge storbøndene ikke blir forstyrret så får æ lov å dele dette fantastiske vannet med dykke. Alternativet er å stoppe bloggen/prosjektet, holde kjeft, og fortsette å fråtse i fred, frihet og fluefiske. Men æ klarer ikke å bruke alt, og æ ønsker å dele litt. Hvis dykke ønsker å være alene på en nydelig fiskeplass er dette den beste plassen på Sørlandet. Det tror æ faktisk? Det er et paradis. En annen oppgave æ trenger hjelp til er å rydde et område for trær og greiner. Hvis du behersker ei motorsag og er villig til å sjaue litt, så kan det betale for både hus, båt og rett til å fiske. Alt er litt halvferdig. Det er dette æ ønsker hjelp med. Sjekk bloggen Prosjektet på Kampeniparadis.com.

Følg Prosjektet på Facebook og Instagram

Til Toppen   Til Forside