Prosjektet

Det er hjernen vår som bestemmer hvordan vi har det. Livet er fantastisk.
«Jan Arild Karlsen, Sørlandet, 2023»

Men nå trenger æ din hjelp her på heia!

50 minutter fra Kristiansand og Kjevik flyplass. Ikke en lyd.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Æ fikk mæ en skikkelig smell og blei avhengig av daglig trening. Æ kjøpte ei hyttetomt på heia og begynte å jobbe. Hytta er spesiell, men det er plassen som er paradis. En plass å være helt aleine, eller sammen med de beste.

Nå er æ halvveis i hyttebygginga og trenger hjelp. Æ har hverken krefter eller kunnskap, og heller ikke råd til å fullføre. Å sette mæ i stor gjeld og bli avhengig av fast utleie er heller ikke fristende. Æ blir 60 til sommeren og har det egentlig veldig bra. Men det blir litt kjedelig i lengda.

Æ vil spørre dæ pent om du vil hjelpe å gjøre ferdig hytta. Dette er del 1 av plottet mitt. Om du vil være så snill å utvide hytta mi. Om du også vil bygge en gapahuk med bålplass og vedbod? Et par flatprammer hadde også vært fantastisk. På toppen av alt det praktiske arbeidet tror æ nesten du må skrive litt her i bloggen au. Et steg av gangen. Æ håper at mye er i orden om 5 år?

Æ vil prøve å få til en byttehandel? Noen dager med fred, frihet og fluefiske mot ei økt med litt hyttebygging.

Vannet er veldig tungvint å fiske uten båt og her selges ikke fiskekort. Men fra en flatpram vil du oppleve noe spesielt. Et perfekt utforma sportsfiskevann med 100 års skriftlig historie som storørret vann. Og det beste av alt. Dykke blir aleine utpå der.Alle som følger prosjektet, og har lyst, må ha en mulighet til å låne hytta/plassen. Men æ vett ikke hvordan enda, og Storbonden har siste ordet. Akkurat som på Farmen.

Håper det er noen voksne som tar ansvar her!

Er det mulig for en gamling å slå sæ gjennom lagene av pynt og fjas på nettet? Æ er trygg på at plassen, hytta og ideen er spesielle nok til å fungere. Ikke like trygg på mæ sjøl når det gjelder tekst og bilder. Men æ tror det kan bli gøy.

Sjøl om æ også ser på dette som ei sosialt greie, så kan æ reise hjem når jobben er gjort. Men æ kan også tilby en Michelin-camp hvis dykke trives best i telt eller hengekøyer.

Hvis du, kjapt og enkelt, ønsker å være helt aleine, på en nydelig plass, med mye pent vær? Da tror æ paradiset er helt  i toppskiktet. 

Sikt høyt, sikt på månen. Hvis du bommer så havner du blant stjernene.
“Arvid Mæland, 2022”

Følg Prosjektet på Facebook og Instagram

Til Toppen   Til Forside