Det perfekte fiskevannet?

Vannet er som skapt for sportsfiske. Æ har fiska ørret hele livet og aldri sett et mer spennende vann. Men man er helt avhengig av båt. De lange myrbuktene gjør det nesten umulig å bevege sæ langs land.

Vannet har et bra Marginata og Vespertina fiske, med vannymfer som vårens siste kick. Her er også mange bra maursverminger utover sommeren som gir et bra fiske etter de store. Mygg, vårfluer og øyenstikkere er også på menyen.


 

 

Vannet eies og kultiveres av 2 gårdsbruk. Utenom disse er det kun hytta mi som har fiskerett. Det gjør at man kan padle og fiske i ukesvis uten å møte folk. Vannet har 40km. strandlinje og innehar ørret i alle størrelser. Hvert år leverer vannet kilos fisk på fluestanga mi, med 1,7 som rekord. Hvis fisket er treigt så tar dykke en kosetur med oteren i kveldinga, eller så hiver dykke ut noen garn.

Setter inn bilde...

Det er ingenting som slår døgnflue fiske en fin vårdag. Daffe rundt i båten og lete etter vak. Her finnes også mange plasser å gå i land for å spotte fisken før man serverer flua. Det gir et ekstra kick.

 


Følg Prosjektet på Facebook og Instagram

Til Toppen   Til Forside